ABC-LEKARNA.cz | Poradna a zkušenosti s léky a léčbou nemocí
 Poradna a zkušenosti s léky a léčbou nemocí 

Všeobecná poradna - Poradna a zkušenosti s léky a léčbou nemocí

Všeobecná poradna


Všeobecná poradna

Všeobecná poradna

Přehled příspěvků a diskuze návštěvníků stránek - otázky a odpovědi z kategorie všeobecná poradna.


Zařazení v kategoriích - vyberte si požadovanou podkategorii:



Nalezeno: 6838 příspěvkůZobrazuji: 1-20 příspěvky
1 | | ...
Plynatost a bolestive nafuknute brucho
Dobry den, posledne dva tyzdne mam naozaj problem s travenim jedla, ktore skonzumujem a popritom sa snazim zit zdravo, cize mam aj dostatok pohybu vo fitnesse, ranajky su zaklad, jedavam aj vela jogurtov, vlakniny, ovocia a zeleniny. Sladkostiam sa vyhybam nakolko mam pocit ze prave tam sa mi to zacalo. Jeden den som mala kriticky a tazko sa mi odolavalo sladkemu, cize v ten den som jedla len toto...
Záda
jiz dva mesice me trpi ukrutne bolesti v oblasti patere v levo bolest jde az do oblasti podzebra mam pocit jak kdyby me tam neco tlacilo a ke vsemu posit paleni uz se stahuji i prsni svaly a nemuzu se nadechnout j je to ukrutna bolest byla vyloucena p embolie i infkart dekuli za odpoved...
Bolenie kolena
Zdravim,pred mesiacom som hral futb.zapas a počas zapasu mi prasklo v lavom kolene.Koleno mi napuchlo.Na druhy deň som navštivil lekara.Ten má poslal k ortopedovi.Ortoped mi povedal že mi do kolena nevidi a poslal ma na Magneticku Rezonanciu.Magneticku navštivim o týždeň.Bolesť kolena pocitujem ked beham hlavne pod jablčkom a z vnutornej strany laveho kolena.Lenže dnes mi na kolene vy...

Obsahuje foto
Boleste v leve casti bricha
Dobry den,uz druhy den trpim nesnesitelnou bolesti v leve casti bricha zprvu jsem si myslel ze to jen z prejedeni ale bolest stale trva . Kdyz se nadechnu boli to vic a vic a pocituji to jen Na leve casti bricha . Tupa a pichlava bolest. Prosim pomozte dekuji...
Ťažkosti po jedle
Dobrý deň.Mám 22 rokov a dvojročné dieťatko (asi to s tým nesúvisí, ale pre istotu). Celý život som trošku pri sebe. Asi pol roka mávam ťažkosti po pikantnom jedle, príde mi veľmi zle od žalúdka a hneď musím bežať na wc, niekedy až návaly do hlavy a černota pred očami. Posledné týždne podobné stavy pociťujem aj po cesnaku a podobných chuťou výrazných jedlách. Z...
RTG - OPG
Dobrý deň. čera som absolvoval OPG rontgen a všimol som si na jednej strane dutín že tam je niečo čo na tej druhej strane není. Viete mi povdať o čo sa môže jednať ?Ďakujem....

Obsahuje foto
Lymphoadenopathia
Znama ma zvacsenu uzlinu, vysledky KO-prikaldam len zakruzkovane hodnoty WBC 7,5 (norma 4-10), Neu abs. 4,51(norma 1,4-6,5), RBC 4,57 (norma 4-5,2), HGB 141,14 (norma 120-160), MCHC 341,34 (norma 310-360), RDW 12,6 (norma 11-15,6), PLT 180 (norma 140-440), MPV* 11,3 (norma 7,8-11). Na zaklade tohto bolo povedane, ze ma rakovinu, lymfom. Osobne si myslim, ze ani ta jedina zvyšena hondota nie je tr...
Bolesti hlavy
dobrý deň,od malička som trpela bolestami hlavy a migrénami už štyri roky beriem 21DNOVU hak,a bolieva ma hlava niekedy aj dva krat do týždna, ..može za to HAK? je to normalne?...
Holenie
Zdravím. Chcem sa opýtať, že čo mám robiť, pretože stále keď si oholím ochlpenie v oblasti penisu a tak celkovo stále mám po pár dňoch vyrážky...niektoré sú zapálené a niektoré nie, lenže nevyzerá to po pár dňoch pekne...použil som aj niečo po holení taký krém ale nepomohlo možno, že len trošku zmiernilo. Čo mám robiť aby som tie vyrážky nemal? Holím sa žil...
Pocit ,,něčeho" v krku
Dobry den, prosim o radu, uz asi tri tydny mam pocit neceho v krku, nejde to spolknout a prekazi to pri jidle. Pri pohledu do krku jsem zjistila ze mam u mandle nejaky vyrustek. Mam to jen na jedne strane. Co by to prosim mohlo byt? Mam hrozny strach z nadoru .. Dekuji za odpoved....

Obsahuje foto
Užívání léků
Dobrý den, beru cerucal a mam zánět průdušek dostala sem antibiotika Duomox 1000 a v lékárne mi k tomu dali probiotika APO - Lactobacillus antibiotika mam prat po 12 hodinach a v lekarne mi bylo receno ze probiotika mam brat dve hodiny od vzítí antibiotik. Na krabičce je psane že se maji brat 4 hodiny před nebo po vzítí antibiotik a maji se brat jednou dene mam tedy probiotika brát ...
Darovanie krvi
Dobry den, prosim vas pri darovani krvi, ked robia testy na HIV tak oni mi hned povedia ci hiv mam alebo nemam, alebo mi potom zavolaju alebo daju nejako vediet? Pretoze bol som darovat krv testy prebehli v poriadku takze som krv skutocne aj daroval ale doktor nepovedal ci mam hiv alebo nie? Tak sa pytam ze ci to oni hned zistia a az potom ma pustia darovat krv...
Štítnå žláza
Dobrý den, před třemi týdny jsem byla škrcena na krku v oblasti hrtanu i na tepnách, všechny podlitiny mi zmizely, ale přijde mi, že mám nějakou hrubou štítnou žlázu jakoby pod ohryzkem a citlivou kůži v oblasti krku. Mám diagnostikovany zánět štítné žlázy, problémy s polykáním nemam, zajimalo by mě, jestli škrcení mohlo způsobit něco se štítnou žlázou nebo jes...
Jazyk
Je tato barva jazyku normalni nebo se to bere jako bily povlak ?...

Obsahuje foto
Tmava az cierna stolica
Dobrý deň,chcela by som sa spýtať, čo môže byť dôvodom tmavej až čiernej stolice. Posledný mesiac som začala na lačný žalúdok piť pohár vlažnej vody. Taktiež som začala mať pohlavný styk. Môže byť niečo z tohto dôvodom?Vopred dakujem za odpoveď....
Krv
Dobrý deň,obraciam sa touto cestou na Vás s prosbou o radu nakoľko som už bola viac krát u rôznych lekárov a zatiaľ nič. Mám 20 rokov a som na vozíku a približne pred pol rokom začali moje problémy. Bola som u obvodnej lekárky na krv a tá mi zistila znížené hodnoty železa(119), hemoglobínu,a červených krviniek tak mi predpísala železo užívať 2x denne. Pravdaže som to ...
Bolest v podbrisku po operaci slepého střeva
Dobrý den,jsem již 9. Den po operaci Slepeho střeva normálním řezem. Po operaci jsem se musela rozchodit, měla jsem bolesti v podbrisku, ale brala jsem je jako normální jelikož jsem byla po operaci teprve par dni, ale bohužel bolest přetrvává.neboli mě místo jizvy, ale bolí mě přímo uprostřed podbrisek, jako by mi do něj někdo bodal nožem, pokaždé co vstanu, a trvá mi p...
Hemoroidy
Dobry den. Před cca 5 měsíci me začala bolest při stolici. Poslední 2 týdny byla bolest až nesnesitelná, krve jen málo, spis až při utírání (barva klasická červená, ani tmavá a ani světlá) zašel jsem k doktorovi (jsem v Anglii) ten me nevysetril, jen mi řekl ať jim víc zeleniny a rozmanitější ovoce. O hemoroidech jsem se zmínil až já, na cez jen kývl. Takže předpo...
Uzlina ?
Chcel by som sa opytat či to začervenale miesto moze byt navreta uzlina ?...

Obsahuje foto
Pocit cizího tělesa v krku
Již skoro rok mě trápí pocit cizího tělesa v krku, spíš dole v dolíku. Mám problémy s krční a hrudní páteří, ale rehabilitace mám dobrané. Zároveň mi neustále stéká do krku hlen, bývá čirý až bělavý. Po jídle často říhám, někdy i nalačno. Večer, když usínám, se někdy musím uložit do pozice, aby se mi ulevilo od žaludku. Pan doktor se mi do krku podíva...
1 | | ...
Nalezeno: 6838 příspěvkůZobrazuji: 1-20 příspěvky





Aktuální diskuze - LÉKY
Nejnovější příspěvky v diskuzi:

- LIPOBASE 1X100GM Krém
Vložil:
2020-01-21 12:52:50

To jsme na tom stejně.mudr na kožním predepsala dcerce a přitom jo nikde nelze sehnat a je prý dlouhodobě nedostupný.tez jo potrebujeme...
Dotaz - GENTAMICIN WZF POLFA 0.3% 1X5ML Oční kapky, roztok
Vložil: Marie Kolouchova
2020-01-20 15:39:42

Dobrý den prosím vás dostala jsem kapky Gentamicin wzf polfa jestli můžu kapat do nosu napsal mi je Doktor na ORL mám krusty v nose tak to mám ucpané večer nemůžu spát ,jinak vždy musím popotáhnout abych to dostala ven a to mi jde zelený a kusy protože mi to nejd...
poradit - PHLOGENZYM 800 Potahované tablety
Vložil: nováková
2020-01-16 10:07:56

dobrý den, mohu Phlogenzym kombinovat s vitaminy jako vápník, hořčík, probiotiky a betaglukanem? Dekuji Lehovcová...
dotaz - DEPO-MEDROL 40MG/ML 1X1ML/40MG Injekční suspenze
Vložil: Ladislav
2020-01-14 18:31:36

Je možné že po třech injekcích do stehna se poruší funkce svěraču a je obtížné držet moč. Děkuji...
Migralgin - MIGRALGIN 10 Tablety
Vložil: Reichová
2020-01-03 22:56:02

Prosím neví tady někdo proč zmizel Migralgin z lékáren?????...

Aktuální diskuze - NEMOCI
Nejnovější příspěvky v diskuzi:

Prozba ohledně aids - AIDS, možem zistiť aj bez vyšetrenia?
Vložil: Mirek
2020-01-08 10:53:07

Dobrý den pane doktore. Před 5lety jsem měl nechráněný pohlavni styk. Po rizikovém sexu se mi udělala malá fialová boulička v močové trubici. Nebyl jsem s tím u venerologa. Na testy jsem šel až teď když jsem začal mít kompilace které přesně odpovídají aid...
Po fyzické aktivite krvacim - Po orgasmu krvácím
Vložil: Martina
2020-01-03 17:59:55

Jsme 2roky po sterilizaci vaječníků.Pul roku po zakroku jsem skoro v kuse celý mesic krvacela.Dostala jsem orgametril a pul roku jsem mela klid.Ted jsem zacala cvicit a po kazdem cviceni pul dne krvacim. Cim to muze byt,ze jsem porad tak rozhozena....
Hrčka pod žaludom na penise - Hrčka (hrudka, vačok) na penise pod žaluďom
Vložil: Dominik
2020-01-01 23:47:06

Našiel som si hrčku pod žaludom keď som si honil po honeni bola napucnuta čo to môže byť ...
Anopyrin a euthyrox - Anopyrin v těhotenství?
Vložil: Jana
2019-11-26 22:58:22

Dobrý den mám sníženou funkci štítné zlazy beru euthyrox 100 a dnes jsem podle menses 4+6 a doktor mi predepsal anopyrin 50mg denně.Nemohu si nějak ublížit? A plodu také ne?Dekuji za odpověď....
escapelle - Účinnost Escapelle?
Vložil: magda
2019-11-25 06:45:54

dobrý den, chci se zeptat měla jsem nechráněný sex ve vířivce , bylo to v období konce menstruace, escapelle jsem užila 45 minut po nechráněném styku. Je možnost těhotenství?...


ABC-LEKARNA.cz - Online poradna, zkušenosti a recenze pacientů s užíváním léčivých přípravků, jaký lék nejlépe zabírá na Vaše nemoci a vedlejší nežádoucí účinky. Informační web o lécích na předpis, volně prodejných lécích a doplňcích. Pokud si myslíte, že potřebujete lékařkou pomoc, okamžitě kontaktujte svého lékaře nebo vytočte číslo 155. Informace zde zveřejněné jsou pouze obecné a nejesou náhradou odborné lékařské pomoci, diagnózy nebo léčby!
sitemap.txt